بازدید هیئت مطالعاتی دانشگاه عالی دفاع ملی پاکستان از دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی جمهوری اسلامی ایران | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی

هيئت پانزده نفره اعزامی از دانشگاه دفاع ملی جمهوری اسلامی پاكستان متشکل از یک نفر از استادان و 14 نفر دانشجو (12 نفر دانشجوی پاکستانی و دو نفر دانشجو از کشورهای نیجریه و بنگلادش) به سرپرستی سرتيپ «فرخ شهرزاد راو» که از روز دو‌شنبه، 26 فروردین 1398 برای بازدیدی 5 روزه از ج.ا.ا به ميزباني دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی جمهوري اسلامي ايران وارد کشور شده بودند، در شروع برنامه­های پیش­بینی شده در روز سه­شنبه، 27 فروردین 1398 به دانشگاه وارد شدند.

در جریان این بازدید، سرپرست و اعضاء هیئت در معیت وابسته نظامی و دفاعی کشور ج.ا.ا پاکستان، طی جلسه­ای با جانشین رئیس دانشگاه، امیر دریاداردوم دکتر فریبرز قادرپناه و تعدادی از مسئولان آموزشی و پژوهشی دیدار و گفتگو نموده و با نظام آموزشی دانشگاه آشنا شدند.

هم‌زمان با این بازدید، سفیر محترم ج.ا.ا پاکستان در جمهوری اسلامی ایران، سرکار خانم «رفعت مسعود» نیز با حضور در دانشگاه با ریاست دانشگاه دیدار و گفتگو نمود. در جریان این دیدار که سرپرست هیئت و وابسته نظامی ایشان را همراهی می­نمودند، طرفین ضمن اشاره به مشترکات دو کشور، خواستار تعمیق و توسعۀ روابط دوجانبه به­ویژه در ابعاد علمی بین مراکز آموزشی راهبردی دو کشور شدند.

خانم رفعت مسعود پس از این جلسه و در انتهای بازدید هیئت از دانشگاه، ضمن ثبت نظرات در دفتر یادبود، با حضور در جمع هیئت عکس یادبود گرفت.

تصاویر منتخب بازدید هیئت در طول مدت اقامت در ج.ا.ا در این لینک مشاهده نمایید.

منبع خبر: مرکز ارتباطات و امور بین‌الملل دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی