جنگ آمریکا با ایران؛ از توهم تا واقعیت | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی

جنگ آمریکا با ایران؛ از توهم تا واقعیت

برخی خبرگزاری‌ها و شبکه‌های ماهواره‌ای وابسته به محور آمریکایی-صهیونیستی و نظام‌های عربی مرتجع؛ تحلیل‌هایی از برخی سیاستمداران و فعالان رسانه‌ای نقل می‌کنند که دربارۀ موفقیت مایک پومپئو وزیر خارجۀ آمریکا و جان بولتون مشاور امنیت ملی این کشور در واداشتن ترامپ به فراهم کردن زمینۀ جنگ با ایران از طریق تروریست خواندن سپاه پاسداران سخن می‌گویند.

این تحلیلگران در جنگ روانی که مثلث منحوس آمریکا، رژیم صهیونیستی و نظام‌های عربی مرتجع علیه ملت ایران به راه انداختند، مشارکت می‌کنند. این مثلث شوم پس از آنکه ملت ایران طلسم قدرت ادعایی آن‌ها را باطل کرد، راهی به جز به راه انداختن این جنگ علیه ملت ایران نداشتند.

تجربۀ تاریخی ثابت کرد که آمریکا و رژیم صهیونیستی برای ارتکاب هرگونه تجاوزگری وحشیانه به منظور تضعیف رقیب خود و حتی اشغال آن لحظه‌ای درنگ نمی‌کنند و قوانین بین‌المللی و مسائل اخلاقی و ارزش‌های انسانی هیچ‌گاه مانعی بر سر طمع‌ورزی‌های آن‌ها نبوده است.

تمام شیوه‌هایی که آمریکا و رژیم صهیونیستی از 40 سال پیش تاکنون علیه ایران بکار گرفته است، اعم از ترور دانشمندان هسته‌ای، اعمال تحریم‌های اقتصادی گسترده، استفاده از حربۀ فتنۀ طایفه‌ای و قومی، تشکیل ائتلاف‌های نظامی و سیاسی علیه ایران، نقض توافقات و معاهدات بین‌المللی و به راه انداختن جنگ روانی از طریق قرار دادن سپاه پاسداران در فهرست سازمان‌های تروریستی، تأکیدی بر این واقعیت است که آمریکا و رژیم صهیونیستی از مقابلۀ نظامی با ایران ترس و هراس دارند.

آمریکا به گواه وزارت دفاع این کشور و سازمان جاسوسی (سیا) به‌خوبی می‌داند که هرگونه حملۀ نظامی به ایران اقدامی جنون‌آمیز است. تجربۀ آمریکا در عراق با وجود تفاوت بزرگ میان ایران و عراق، بهترین درس عبریت برای آمریکایی‌هاست.

زیرا با وجود آنکه عراق در سال 2003 بسیار ضعیف بود و نظامی منفور در آنجا حکومت می‌کرد که عراق را به زندانی بزرگ تبدیل کرده بود و از سلاح‌های ممنوعه علیه ملت خود استفاده می‌کرد و هیچ‌گونه روابط حسنه‌ای با همسایگان خود و جهان نداشت. با این حال آمریکا از حمایت آنچنانی برخوردار نبود. اشغال عراق که کشوری ضعیف و فرسوده و محاصره شده بود، 7 تریلیون دلار برای آمریکا هزینه داشت و به کشته شدن حدود 5000 نظامی آمریکایی انجامید و پس از گذشت 9 سال از اشغال عراق، ارتش آمریکا شکست‌خورده و ناامید از این کشور خارج شد و همچنان هدف برخی گروه‌های کوچک مسلح قرار می‌گیرد و تا به امروز هیچ رئیس‌جمهور آمریکایی جرأت ندارد که علناً و در روز روشن به عراق سفر کند.

در صورتی که نیروهای آمریکایی و صهیونیستی در اقدامی احمقانه بخواهند با قدرت منطقه‌ای بزرگی مانند ایران که دارای روابطی مستحکم با تمام کشورهای جهان است و از یک سیاست خردمندانه برخوردار است که توانست دولت آمریکا را از متحدانش در اروپا و ناتو معزول کند، ملت خود را در آغوش بگیرد و نیروی بازدارنده‌ای در اختیار دارد که می‌تواند چهرۀ منطقه را به طور کامل تغییر دهد، در صورتی که آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها بخواهند در اقدامی احمقانه با چنین کشوری وارد جنگ شوند، در محاسباتی ساده می‌توان به حجم فاجعه‌ای که در انتظار صهیونیست‌ها و آمریکایی‌هاست، پی برد.

نهایت دستاوردی که پومپئو و بولتون، مزدوران صهیونیسم جهانی در دولت ترامپ، محقق خواهند کرد، آن است که رئیس احمق خود را ترغیب کنند تا در این یک سال و نیم باقیمانده از حکومتش دست به اقداماتی علیه ایران بزند تا شاید این تدابیر ایران را تحت فشار قرار دهد و هدف از این تدابیر پیوستن ایران به جرگۀ نظام‌های عربی که کارشان ستودن ترامپ و نتانیاهو است، نیست؛ زیرا این مسأله محال است؛ بلکه هدف منع ایران از خنثی کردن توطئه‌های مثلث آمریکا، رژیم صهیونیستی و نظام‌های عربی مرتجع در منطقه و در رأس آن‌ها مسأله فلسطین است.

منبع تحلیل: شبکۀ العالم فارسی

جنگ آمریکا با ایران؛ از توهم تا واقعیت