دومین همایش ملی پیشرانه‌های دریایی کشور | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی

دومین همایش ملی پیشرانه‌های دریایی کشور

اهمیت راهبری دریا و نقش آن در زندگی مردم دنیا امری غیرقابل انکار است. ورود به حوزۀ دریایی میسر نخواهد شد مگر از طریق ساخت و تولید شناور و سامانه‌های مرتبط با آن. صنعت کشتی‌سازی را می‌توان یکی از مهمترین ارکان صنایع دریایی کشور عنوان نمود. این صنعت به عنوان یکی از محورهای اشتغال‌زایی و توسعۀ صنعتی کشور نقش به‌سزایی ایفا می‌کند. از مهمترین گلوگاه‌های صنعت کشتی‌سازی توجه به تأمین و بومی‌سازی پیشرانه‌ها می‌باشد. پیشرانه‌های دریایی یکی از پراهمیت‌ترین ارکان تولید شناور در سطح جهان بوده و نقش عمده‌ای در گسترش صنایع دریایی ایفا نموده است.

سازمان صنایع دریایی در نظر دارد «دومین همایش ملی پیشرانه‌های دریایی کشور» را با هدف ارائۀ دستاوردهای علمی در حوزۀ پیشرانه‌های دریایی، جمع‌آوری ایده‌ها، پژوهش‌ها و نظرات علمی پژوهشگران و صنعتگران در روز دوشنبه مورخه 6 اسفندماه 1397 در محل دانشگاه صنعتی شریف با همکاری ارگان‌های دریایی کشور برگزار نماید. در این همایش علاوه بر مباحث علمی و مقالات، برگزاری اولین استارت­آپ تخصصی و جشنوارۀ پایان‌نامه‌های برتر نیز پیش‌بینی شده است. از تمامی علاقه‌مندان، دست‌اندرکاران، محققین، پژوهشگران، اندیشمندان و صاحبان صنایع در حوزۀ پیشرانه‌های دریایی دعوت می‌گردد تا با مشارکت خود به این رویداد علمی شکوه بیشتری بخشند.

جهت دریافت اطلاعات همایش می‌توانید به آدرس اینترنتی www.MPropulsionC.ir مراجعه فرمایید.

دومین همایش ملی پیشرانه‌های دریایی کشور