عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام: تا زمانی که منافع FATF برای کشور تثبیت نشود، پیوستن به آن عاقلانه نیست | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه ابهاماتی در مورد FATF و پالرمو وجود دارد، گفت: «تا زمانی که منافع پیوستن به این کنوانسیون‌ها تثبیت نشود، پیوستن به آن‌ها عاقلانه نیست.»

سردار سرتیپ پاسدار دکتر احمد وحیدی، رئیس دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در گفتگو با خبرگزاری مهر، با اشاره به بررسی پیوستن ایران به کنوانسیون پالرمو در این مجمع و ارزیابی FATF، اظهار داشت: «موضوع FATF در مجمع بررسی نشد، به این دلیل که هنوز به تأیید هیچ مرجع رسمی و قانونی نرسیده است.» وی ادامه داد: «موضوع پالرمو در جلسۀ اخیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بررسی ابعاد مختلف آن مطرح شد و مسائلی که این کنوانسیون در چارچوب نظام طراحی شده آمریکا با آن مواجه است مورد توجه اعضای مجمع بود.»

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در مورد اینکه آیا این موضوع مجدداً در دستور کار مجدد کمیسیون‌های سیاسی و حقوقی مجمع تشخیص مصلحت نظام قرار می‌گیرد یا خیر، گفت: «کمیسیون‌ها بررسی‌های خود را انجام دادند و از این به بعد فقط در صحن مجمع بررسی خواهد شد.» وی خاطر نشان کرد: «اشکالات و ابهامات فراوانی در مورد پیوستن ایران به کنوانسیون FATF مطرح است که باید برای اشکالات و ابهامات فراوان آن پاسخی پیدا شود.»

سردار سرتیپ وحیدی تأکید کرد: «امروز پیرامون نحوۀ عملکرد و ساختار FATF و کنوانسیون پالرمو مسائل زیادی وجود دارد. طبیعتاً تا ابهامات آن برطرف نشود و منافع پیوستن به این کنوانسیون‌ها برای کشور تثبیت نشود، تصمیم‌گیری برای پیوستن به آن امر عاقلانه‌ای نیست.»

منبع خبر: خبرگزاری مهر