ناوشکن دماوند به زودی به نیرویِ دریاییِ ارتش جمهوری اسلامی ملحق می‌شود | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی

ناوشکن دماوند به زودی به نیرویِ دریاییِ ارتش جمهوری اسلامی ملحق می‌شود

امیر سرتیپ «امیر حاتمی»، وزیر دفاع و پشتیبانیِ نیرو‌های مسلح روز دوشنبه (20 آبان 1398) در حاشیۀ حضور در دانشگاهِ فرماندهی و ستادِ ارتش جمهوری اسلامی (دافوس) در جمعِ خبرنگاران اظهار داشت: «ناوشکن دماوند بازآماد شده است و به‌زودی در دریایِ خزر در اختیارِ نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی قرار خواهد گرفت.» وی مدت‌زمانِ صرف شده برایِ ساخت این ناوشکن را یک‌چهارمِ مدت زمانِ ساخت نمونۀ قبلیِ آن ذکر کرد.

وزیر دفاع در ادامه با بیانِ اینکه دانشجویان این دانشگاه در واقع فرماندهانِ میانیِ امروز و فرماندهانِ عالیِ آیندۀ نه‌چندان دور ارتش جمهوری اسلامی ایران هستند، گفت: «در این نشست به دانشجویان اعلام شد که چه چیزی تا به امروز انجام شده است.»

امیر حاتمی خاطرنشان کرد: «در دو سالِ گذشته برنامه‌های مفصلی در حوزه‌هایِ رزم در کشور صورت گرفت و در جمعِ دانشجویان گفتیم که در حوزۀ رزم چه کاری صورت گرفت و چه کارهایی در دست اقدام است.»

وزیر دفاع با بیانِ اینکه امروز در تمامیِ سطوحِ آموزشی هواپیما در اختیار داریم، به تولیدِ هواپیماهایِ «کوثر» و «یاسین» اشاره و عنوان کرد: «ان‌شاءالله این هواپیماها به تعدادِ مورد نیاز در کشور تولید خواهند شد و در اختیارِ نیروی هوایی قرار خواهند گرفت.»

امیر حاتمی اضافه کرد: «ما هواپیماهایِ «فجر»، «آ ۹۰» و یاسین را در زمینۀ آموزش و جنگندۀ «کوثر» را در زمینۀ رزمی در اختیار داریم؛ همچنین این توانمندی را داریم که همۀ تجهیزات خود را بازآماد کنیم و ارتقا دهیم.»

وی در ادامه با اشاره به تجهیزاتِ رزم زمینی گفت: «امروز موشک‌هایِ ضد زرهِ بسیار خوبی در اختیار داریم. همچنین تانک‌هایِ موجود را به سرعت ارتقا می‌دهیم و به سطحِ تانک‌های روز دنیا ازجمله «تی ۹۰» می‌رسانیم که این کار در حال انجام است.»

وزیر دفاع تصریح کرد: «انواع سلاح‌ها و هر آنچه را که نیاز داشته باشیم در کشور تولید می‌کنیم و انواع موشک‌ها اعم از دوش‌پرتاب‌ها و موشک‌هایِ مختلف در اختیارِ نیروی زمینی است.»

امیر حاتمی افزود: «زیردریایی در اندازه‌هایِ مختلف و همچنین شناور‌هایِ مختلف اعم از ناوچه‌ها، ناوشکن‌ها و شناور‌هایِ تندروِ مجهز به انواعِ سلاح‌ها، موشک‌هایِ کروز، ضد کروز، انواعِ رادار‌ها و سامانه‌هایِ پدافندی تولید شده است که در اختیارِ نیروی دریایی قرار خواهند گرفت.»

وی با بیان اینکه مجموعه‌ای در وزارت دفاع داریم که به معنیِ واقعیِ کلمه، گمنام هستند و کارِ مبارزه با مین را انجام می‌دهند، گفت: «کشور ما در سال‌هایِ نه‌چندان دور آلوده‌ترین کشور به مین بود و در وضعیتِ قرمز قرار داشت؛ اما مرکز مین‌زداییِ وزارت دفاع با تلاش و همتِ خود و تقدیم چندین شهید و جانباز، بخشِ اعظمی از کشور را از لوث وجودِ مین‌های دشمن پاکسازی کرد که در این زمینه گزارشی به مردم ارائه خواهد شد.»

امیر حاتمی در پاسخ به سؤالی و در واکنش به ادعایِ اخیر «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی مبنی بر اینکه جمهوری اسلامی ایران موشک‌هایِ دوربرد و نقطه‌زن به یمن ارسال کرده است، عنوان کرد: «یمنی‌ها یک ملتِ باهوش، مقاوم و توانمند هستند و آنچه که تا به امروز نشان داده‌اند، نوآوری‌هایِ خودشان بوده است.»

وی ادامه داد: «کمک‌هایی که جمهوری اسلامی ایران انجام می‌دهد در حدِ کمک‌های مستشاری و به عنوانِ حمایت از یک ملتی که تحتِ ظلم شدید قرار گرفته است، صورت می‌گیرد.»

وزیر دفاع گفت: «ملت یمن به شکلی ناجوانمردانه و ظالمانه از سویِ دشمنانش موردِ تهاجم قرار گرفته، حق و حقوقش ضایع شده و بر اثر تهاجمات و محاصرۀ همه‌جانبه با تلفاتِ انسانی زیادی مواجه شده است.»

منبع خبر: پایگاه اطلاع‌رسانی وزرات دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح

ناوشکن دماوند به زودی به نیرویِ دریاییِ ارتش جمهوری اسلامی ملحق می‌شود