دانشگاه افسری امام علی (ع) مهد پرورش ۱۱۸۴ شهید است

۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۱۲:۰۳ کد : ۳۳۷۲ اخبار دفاعی اخبار نیروهای مسلح اخبار اصلی
دانشگاه افسری امام علی (ع) مهد پرورش ۱۱۸۴ شهید است

امیر سرتیپ «کیومرث حیدری»، فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران روز شنبه (۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۰) به مناسبت سالروز شهادت استاد مطهری (ره) و گرامیداشت روز معلم با حضور در دانشگاه افسری امام علی (ع)، با فرماندهان و دانشجویان این دانشگاه دیدار کرد.

امیر حیدری در این دیدار اظهار داشت: «خداوند مقام شریف معلمی را برای حضرت محمد مصطفی (ص) که معلم و صراط مستقیم همۀ ما انسان‌ها است، انتخاب کرد و بعد از ایشان ائمه (ع) این وظیفۀ خطیر را برعهده داشتند و در عصر حاضر نیز ولی‌فقیه زمان امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی) عزیز این وظیفه مهم و صراط مستقیم را نسبت به عموم مسلمانان جهان بر عهده دارند.» وی افزود: «تعلیم و تعلّم هر دو عبادت است، چرا که کار انبیا و اوصیای الهی معلمی بوده است. در جامعه چه امتیازی بالاتر از این است که انسانی دست هم نوع خود را گرفته و از تاریکی‌ها و ظلمات نجات داده و به صراط مستقیم هدایت کند.»

فرمانده نیروی زمینی ارتش ضمن ارج نهادن به مقام معلم و جایگاه معلمی خاطرنشان کرد: «در دامان اساتید این دانشگاه هزار و ۱۸۴ شهید والامقام برای دفاع از اسلام، ناموس و ایران عزیز رشد یافتند و به فیض شهادت نائل آمدند.» امیر حیدری در پایان با اشاره به جایگاه استاد شهید مطهری (ره) عنوان کرد: «حضرت امام خمینی (ره) به شهید مرتضی مطهری لقب شریف معلم انقلاب را اعطا فرمودند و این مهم نشان‌دهنده عظمت و مقام والای این شهید عزیز است.»

منبع خبر: پایگاه اطلاع‌رسانی ارتش جمهوری اسلامی ایران

کلید واژه ها: شهید معلم امیر مطهری مستقیم صراط مستقیم صراط